Projecte marca d’Artà. Producte fet a Artà

 

marca d'Artà versió blanc

L’AJUNTAMENT REFERMA L’APOSTA PEL PRODUCTE LOCAL I OBRI LA PRIMERA BOTIGA DE LA MARCA ‘D’ARTÀ’

La tenda es troba ubicada a l’antiga estació de tren d’Artà (Avinguda de Costa i Llobera, 6)

L’ajuntament artanenc consolida amb aquest nou establiment un dels seus projectes de desenvolupament econòmic més ambiciós: la creació i difusió d’una marca pròpia, “D’ARTÀ” per donar una empenta als productes i serveis que s’elaboren a nivell local però que aspiren a ser coneguts en el mercat insular, nacional i internacional. El consistori ha fet feina els darrers mesos en l’assessorament i l’impuls d’aquests tipus de projectes i ara obre el que serà el seu aparador per donar-se a conèixer, amb la força d’una marca de qualitat pròpia.

“D’ARTÀ” és la marca amb la qual l’Ajuntament ha aglutinat projectes d’artesans i professionals d’Artà per donar una empenta a la producció local. El consistori referma la seva aposta pel comerç propi que vol ser reconegut per la seva qualitat amb un nou espai d’exposició i de comercialització a l’antiga Estació del Tren d’Artà, punt estratègic d’entrada de visitants.

La marca “D’ARTÀ” comença a caminar com a segell de qualitat per a productes agroalimentaris (vegetals, olis, embotits, fruits secs, cítrics, vins) i per a productes artesans (llatra, pells, fusta, fang, productes reciclats). El seu primer contacte amb els clients potencials ha estat aquest estiu amb un expositor els dimarts de mercat, que ha servit com a passa prèvia a l’obertura de la botiga.

Aquesta marca de qualitat, similar a una denominació d’origen, vol ser un revulsiu econòmic que obri la porta al desenvolupament de nous productes i serveis, que permeti ampliar les estratègies comercials dels negocis ubicats a Artà i impulsar, alhora, nous jaciments d’ocupació per a la seva població.

Si esteu interessats en el projecte, voleu ampliar la informació o voleu desenvolupar qualque idea o negoci us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament d’Artà telefonant al 971 835 624 (Ana Duràn o Pedro Osuna) o per correu electrònic a posuna@arta.cat

També podeu consultar la normativa d’ús de la marca, l’ordenança fiscal reguladora i el formulari de sol·licitud als següents enllaços:

Normativa

Ordenança fiscal

formulari

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: