Cap de serveis de neteja viària, jardineria i recollida de residus / Jefe de servicios de limpieza viaria, jardinería y recogida de residuos a Capdepera (SOIB)

Cap de serveis de neteja viària, jardineria i recollida de residus / Jefe de servicios de limpieza viaria, jardinería y recogida de residuos.

Entidad: Empresa construcció

Número de puestos: 1

Municipio lugar de trabajo: Capdepera

Fecha inicio solicitudes: 13/09/2022

Fecha fin solicitudes: 20/09/2022

Funciones

· Direcció, planificació i seguiment de contractes externalitzats de serveis municipals de neteja viària, jardineria i similars. · Interlocució i relacions amb el client (administració pública). · Gestió, resolució i seguiment d’incidències relacionades amb el servei. · Control de personal adscrit als serveis. · Certificació i facturació dels treballs realitzats · Reportar els resultats davant l’adreça de l’empresa. ·

Dirección, planificación y seguimiento de contratos externalizados de servicios municipales de limpieza viaria, jardinería y similares. · Interlocución y relaciones con el cliente (administración pública). · Gestión, resolución y seguimiento de incidencias relacionadas con el servicio. · Control de personal adscrito a los servicios. · Certificación y facturación de los trabajos realizados ·Reporte de resultados ante la dirección de la empresa.

Més informació i inscripcions:

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s