Artà empresarial presenta el seu pla d’acció

Artà Empresarial, Associació que reuneix a més de 115 empreses del municipi, presenta el dissabte dia 17 de juny, a les 14,15 h a la sala d’actes del Teatre d’Artà i en un acte obert al teixit empresarial del poble, el pla d’acció que s’ha dissenyat per enguany i l’any que ve. Aquest pla té com a objectiu bàsic el reforçament del teixit empresarial i vol fomentar la igualtat d’oportunitats entre homes i dones; contribuir a la qualificació dels empresaris/es; desenvolupar vincles entre formació i mercat laboral i assessorar sobre les possibilitats que ofereix la societat de la informació. El pla es basa en la qualitat, la ètica i la millora contínua.

Les propostes incloses en el pla d’actuació es dirigeixen a millorar els negocis a través de la promoció, la imatge corporativa, la presència a xarxes socials,  l’interiorisme, la gestió interna del negoci i l’aparadorisme.

Entre les activitats a realitzar hi ha un pla formatiu elaborat a partir d’una enquesta als associats que donaren com a resultat necessitats de formació en idiomes; en màrqueting, en tècniques de venda, … Altres propostes: fer xarxa entre els associats, realitzar accions de col·laboració,  tenir una agenda conjunta d’activitats al carrer; realitzar campanyes i accions conjuntes al llarg de l’any; valorar comparativament els productes i serveis           (benchmarking); col·laborar amb altres associacions i l’adhesió al programa IComerç, entre d’altres.

Artà Empresarial inicia la campanya d’estiu el dissabte 17 de juny. Ho fa  oferint palo amb sifó als seus establiments i amb música de passacarrers que començarà a les 11 h La sortida es farà des de la zona des Collet (C/Santa Margalida amb Gran Via).

L’Ajuntament d’Artà dóna suport a aquest projecte i anima als associats a participar-hi per “Junts fer créixer Artà”

palo amb sifo

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s