Xerrades sobre emprenedoria a Manacor

L’Ajuntament de Manacor organitza un cicle de xerrades per a l’emprenadoria. El cicle començarà el proper dilluns dia 8 de maig de 2017 a l’Espai Na Camel·la. Sala 1. a les 19.00 h amb la conferència Idees i Models de Negoci, que impartirà el cap de servei d’informació empresarial i responsable de l’Oficina de l’Emprenedor i l’Empresa de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, Pere Jiménez. Una setmana més tard, dilluns dia 15 de maig, el membre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Balears, Toni Vicens, pronunciarà la conferència Cooperatives: forma jurídica, tràmits, avantatges. Durant la xerrada es tractarà el procés de creació i gestió de la cooperativa, es parlarà d’ajuts i subvencions, d’avantatges i de casos d’èxit.

La següent conferència, de dia 22 de maig, anirà dirigida als autònoms. L’emprenedora, assessora i graduada social Catalina Galmés pronunciarà Autònoms, enquadrament en la seguretat social i incentius. L’experta donarà a conèixer alguns dels tràmits necessaris per als autònoms, parlarà d’incentius, de bonificacions i mesures de foment i promoció del treball autònom.

Per acabar el cicle de conferències es tractarà el tema del finançament. Així dilluns dia 29 de maig el director comercial Jaume Garcia de la Rosa parlarà de Fonts i Serveis de Finançament: Societats de garantia recíproca, capitalització de la prestació contributiva i pagament únic. Durant la xerrada es definirà què és una societat de garantia recíproca, s’explicarà com funcionen els avals ISBA, els microcrèdits, la capitalització de la prestació contributiva i els requisits i la documentació necessària per a tramitar-ho.

Totes les xerrades s’adrecen a persones interessades en l’emprenedoria i al públic en general i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor, la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s