Cinc forns d’Artà subscriuen la campanya PA D’AQUÍ

campanya Pa mallorquí
Forn Can Matemales d’Artà (Mallorca)

 

L’Ajuntament d’Artà ha donat suport a la campanya per posar en valor el pa tradicional mallorquí i fer costat al sector de forners i pastissers del municipi. La marca gràfica vol distingir i posar en valor els forns amb obrador amb un 70% de productes d’elaboració pròpia de la resta d’establiments que també ofereixen pa al consumidor. Es vol posar en relleu la qualitat del pa i el respecte cap a aquest producte, a més de donar a conèixer el món que l’envolta. S’ha tingut en compte el fet de dignificar la indústria i el món del forn, i en concret, el del pa artesà.

El producte tradicional mallorquí, ben present a Artà
Són cinc els forns que han subscrit la campanya “Pa d’aquí” que ha llançat la conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.  L’Ajuntament ha informat i recollit les sol·licituds per usar el distintiu que reconeix el fet que un establiment produeix majoritàriament productes tradicionals mallorquins com el pa de pagès, el pa de xeixa, el llonguet, el panet d’oli o les galetes d’oli. Aquests forns són “Can Leu”, “L’Artesana”, “Can Matamales”, “Can Sarasate” i el “Forn Pere Garau” de la Colònia de Sant Pere.

Bosses de paper i de cotó amb el logo “Pa d’aquí”
Durant la campanya, els forns utilitzaran bosses de paper i també de cotó amb el logotip “pa d’aquí” que també es posarà en forma de vinil o pòsters a l’establiment.

bannerlogos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s