Programa de Rehabilitació d’habitatge lliure per a destinar-lo a lloguer social de @iBalears

logo_web_rehab_sepia

Si tens un immoble buit perquè no reuneix les condicions adequades per utilitzar-lo, ara l’IBAVI @iBalears el rehabilita a canvi de la cessió per un termini de 9 anys, recuperable pel propietari a partir del tercer any. Aquesta iniciativa forma part del Pla d’Habitatge Social 2015/2019 del Govern de les Illes Balears.

L’IBAVI en durà a terme la rehabilitació i millorarà les condicions d’habitabilitat, accessibilitat i eficiència energètica per destinar-lo a lloguer social.

L’IBAVI gestiona tot el procés de tramitació administrativa de permisos, llicències, redacció de projecte, concurs per a la selecció d’empresa constructora, execució de les obres i final d’obra; i durà a terme el condicionament o la rehabilitació de l’habitatge per millorar en la mesura del possible les seves condicions d’habitabilitat, accessibilitat i eficiència energètica, amb la garantia almenys de la millora d’una lletra en la qualificació energètica, la qual es reflectirà en l’expedició de la qualificació corresponent, tal com estableix la llei.

A més, el propietari tindrà garantit el manteniment i la reparació dels desperfectes, i obtindrà el pagament d’una renda mensual.

Si vols viure a un d’aquests habitatges i tens menys de 40 anys, tens prioritat! Inscriu-te al Registre de Demandants a les oficines o a la web de l’IBAVI.

Per a més informació, pots adreçar-te a rehabilitacio@ibavi.caib.es, al telèfon 900 700 003 o descarregar les bases aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s