Nova edició del Gate to the future #GTTF el proper 28 d’octubre a Artà

gate-to-the-future

 

#GTTF Activant l’economia digital i el turisme

Dia 28 d’octubre, el teatre d’Artà reunirà per segona vegada alguns dels noms clau de les empreses estatals més innovadores al voltant de les darreres tendències digitals aplicades a l’empresa turística. Després de l’èxit del primer ‘Gate to the Future’, l’any 2014, arriba una nova edició d’aquest esdeveniment innovador.

Durant la jornada, els ponents compartiran les darreres novetats en màrqueting digital, big data, eCommerce, l’internet de les coses, tecnologia cognitiva, professions de futur, etc.

Artà es tornarà a convertir en escenari de ponències i debats en l’àmbit de la tecnologia digital aplicada a la indústria turística. Si tenim en compte que l’any passat els viatges varen representar el 60 per cent del comerç online a l’estat espanyol, no és estrany que el sector turístic estigui entre els que necessiten estar més informats i involucrats en la matèria.

La segona entrega del Gate to the Future torna a anar dirigida a professionals de les noves tecnologies, el màrqueting i el turisme, i també a empresaris, estudiants i nous emprenedors, i posarà el focus en els reptes més immediats que suposa per a empreses i professionals un futur que s’escriu, sobretot, en clau digital.

Cal recordar que la primera edició artanenca del Gate to the Future, l’any 2014, va resultar ser un èxit, amb més de 350 assistents.

Aquest esdeveniment compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Artà, que està implicat en la modernització del teixit econòmic basat en el turisme de qualitat. També compta amb la col·laboració institucional de l’ens públic Red.es, involucrat en la modernització de la societat a través de l’aprofitament de les noves tectnologies.

Els ponents  confirmats, per ara, provenen d’empreses com IBM, TripAdvisor, NeoOgilvy, Havas Media Group i Made in Mobile. Els podeu consultar a la web http://gatetothefuture.com/mallorca-gttf-2016/ponentes/

Els qui desitgin assistir-hi, ja es poden registrar a través de la web gatetothefuture.com. També és necessari abonar 20 euros. Per als que s’inscriguin fins el 30 de setembre, la quota serà tan sols de 13,5 €  gràcies a una promoció especial del 33 %.

Més info: http://gatetothefuture.com/mallorca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s