Entra en vigor el nou reglament de venda ambulant i mercats temporals

El nou reglament de venda ambulant i mercats temporals d’Artà ha entrat en vigor aquest 8 de setembre, amb la publicació del text íntegre al BOIB. El text ha estat un mes en exposició pública i, com que no ha rebut cap reclamació, s’ha aprovat automàticament.

 

La nova norma amplia l’abast de la norma anterior, datada de 2008. A més del mercat del dimarts, inclou la regulació del mercat de la Colònia de Sant Pere, el de segona mà i altres mercats temporals que es puguin instal·lar en ocasions especials al municipi.

 

Una de les novetats és que es necessitarà una autorització administrativa per vendre. Al mateix temps,la tramitació se simplifica, ja que bastarà signar una declaració responsable i no farà falta presentar documentació. L’Ajuntament, per la seva banda, centrarà els esforços en la inspecció.

 

També s’estableix un únic període de sol·licitud per als mercats d’abastament, que serà el mes de setembre. Les sol·licituds es poden fer per a la temporada d’hivern, per a la d’estiu o per als dos períodes. En el cas del mercat de segona mà, també es podran fer sol·licituds el mes de novembre i l’autorització, generalment, serà per a tot l’any.

Més informació:

Accedeix al tràmit per a fer la sol·licitud

Consulta el reglament definitiu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s