Subvenció per a la contractació de personal

La conselleria de treball, Comerç i Indústria ha posat en marxa una convocatòria per concedir ajuts públics per fomentar l’ocupació de persones que pertanyen a col·lectius prioritaris en sectors industrials tradicionals i en sectors econòmics emergents.

La convocatòria té per objecte fomentar l’ocupació de persones que pertanyen a col·lectius prioritaris, mitjançant la promoció dels programes següents:

A) Programa I. Incentivació de l’ocupació en sectors industrials de caràcter tradicional. Adreçat a impulsar la contractació indefinida o fixa discontínua inicial de persones joves i de persones de 45 o més anys en els sectors tradicionals següents: calçat, moble i bijuteria.

B) Programa II. Contractació de joves i persones de 45 o més anys. Destinat a incentivar la contractació de persones joves de 16 a 30 anys i de persones de 45 o més anys.

C) Programa III. Persones en situació d’exclusió social. Orientat a estimular la contractació per a la formació i l’aprenentatge de persones en situació d’exclusió social, per part d’empreses d’inserció.

D) Programa IV. Retorn al mercat laboral. Destinat a incentivar la contractació estable de persones en situació de desocupació de llarga durada procedents dels programes públics d’ocupació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears.

Podeu trobar tota la informació al següent enllaç:

Convocatòria BOIB 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s