Subvencions per al foment del comerç electrònic

e-commerce

La conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern Balear ha posat en marxa una línia de subvencions destinada a fomentar la incorporació del comerç electrònic a les microempreses comercials minoristes que disposin d’establiment de  venda presencial.

logo caib

L’objectiu d’aquesta línia de subvencions és millorar la competitivitat del teixit comercial, modernitzar els establiments comercials i ajudar-los a adaptar-se a criteris de competitivitat i qualitat.

Beneficiaris i requisits

  1. Poden ser beneficiaris d’aquesta línia d’ajudes les microempreses comercials minoristes, amb establiment comercial físic i seu a la comunitat autònoma de les Illes Balears, ja siguin persones físiques o jurídiques, que implantin per primera vegada el servei de comerç electrònic i que compleixin els requisits següents:

a) El servei de comerç electrònic ha de ser de nova creació (s’exclouen les actualitzacions o modificacions dels existents).

b) Ha d’estar disponible en, almenys, les dues llengües oficials.

c) El beneficiari ha de contractar el projecte a una empresa especialitzada en el sector del màrqueting digital.

d) La plataforma ha de disposar d’una passarel·la de pagament que se cenyeixi als estàndards del certificat de seguretat SSL (Secure Socket Layer) o, si no és possible, ha d’aplicar un protocol de seguretat.

e) El comerç electrònic (e-Commerce) ha de disposar d’un disseny web adaptatiu (responsive design), tècnica de disseny web que permet la visualització en diferents dispositius.

Es considera una microempresa la que tengui, en l’exercici anterior a la presentació de la sol·licitud de subvenció, menys de 10 treballadors, i un volum de negoci o un balanç general que no superi els 2.000.000 d’euros.

Actuacions subvencionables

Són actuacions subvencionables les necessàries per posar en funcionament la plataforma de comerç electrònic, concretament, el domini propi, el disseny, la programació, l’allotjament (hosting) i el manteniment durant el primer any de la plataforma de comerç electrònic (e-Commerce) creada.

El projecte o actuació presentat ha de tenir un pressupost mínim de 1.500 euros (IVA exclòs).

Import

L’import de la subvenció és del 50 % del cost elegible (IVA exclòs), amb un màxim de 4.000 euros per empresa

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds finalitza dia 28 de juny.

Més informació a la Direcció General de Comerç i Empresa: Plaça de Son Castelló, 1 (Polígon de Son Castelló) – 07009 Palma i a la seva web:

https://www.caib.es/seucaib/ca/tramites/tramite/2617947

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s