S’obre la convocatòria per a la desena edició dels Premis Emprenedor XXI

El guardó Emprenedor XXI és organitzat per La Caixa i l’entitat pública Empresa Nacional de Innovación SA (Enisa), amb la col·laboració de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l’IDI i la Fundació Bit per identificar, reconèixer i acompanyar les noves empreses innovadores amb major potencial de creixement.

Emprenedor XXI s’organitza dins l’àmbit de tot Espanya i preveu dues modalitats de premis, Emprendes i Creces, els quals abasten des d’aportacions econòmiques de diversa quantia i activitats de formació en escoles de negocis de prestigi internacional.

És el premi més ben dotat econòmicament a nivell estatal, gràcies a la col·laboració publicoprivada, i incorpora un programa d’acompanyament dirigit a facilitar el contacte amb els mercats, persones i sectors clau per al desenvolupament dels seus negocis. Al llarg de les seves nou edicions, la iniciativa ha premiat 232 empreses d’entre més de 4.665 participants.

La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria és l’organitzador territorial dels Premis Emprenedor XXI a les Illes Balears a través de l’IDI i de la Fundació Bit amb el ParcBit, i ho fa en la seva difusió, captació de projectes, organització del comitè tècnic, el jurat i l’acte de lliurament, sense cap cost econòmic.

Trobareu tota la informació clicant aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s