Fons d’ajuda als refugiats. Reunió informativa

1125-FAR ok

El passat més d’octubre, com sabeu,  des de l’Ajuntament  es va decidir obrir un“Fons d’Ajuda als refugiats” amb la finalitat de recaptar fons per tal de pal·liar d’alguna manera la greu situació d’emergència humanitària que pateixen  tantes persones que fugen de la guerra.

Ell present escrit  té per objecte convocar-vos a una reunió el proper dijous, dia 17 de març, a les 19’00 al Teatre d’ Artà, en la qual s’exposin les diferents propostes on destinar la recaptació obtinguda  per l’Ajuntament amb el “Fons d’ajuda als refugiats” , que fins ara, ascendeix a 5.300€.

Han estat un bon grapat les iniciatives que, o bé com a col·lectius o bé a nivell particular, s’hi han adherit i han col·laborat per tal de sumar esforços. Les entitats i la ciutadania artanenca han tornat a demostrar, una vegada més, el seu compromís solidari amb aportacions significativament més elevades que les recaptades a altres municipis de l’Illa. Des d’aquestes línees volem aprofitar  per donar-vos les gràcies

El proper divendres 18 de març es procedirà a tancar el compte bancari però, fins aleshores, us sol·licito un esforç més ,ja sigui amb alguna nova aportació, ja sigui amb la difusió del compte bancari  ja  que aquest continua en actiu.

Per part d’aquesta regidoria, ja us podem avançar quina serà la proposta de destinació de la recaptació, oberta, en qualsevol cas, a modificacions o a propostes diferents.

Hem tingut contactes amb les ONGs “Proactiva Open Arms” (socorristes), de Badalona, i amb “Metges sense Fronteres”, que no han deixat de donar serveis sanitaris a l’interior de Síria i als camps de refugiats dels països veïnats, i ambdues entitats s’ofereixen a “retornar” l’ajuda d’Artà en forma d’alguna activitat al municipi, com ara la projecció del documental “Tokyma” amb l’assistència de personal  voluntari, i per part de “Metges sense Fronteres”, una xerrada també pública, sobre la situació a la zona i els problemes amb què es troben, com ara bombardejos als seus hospitals i altres instal·lacions sanitàries.

Esperam la vostra participació!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s