L’Ajuntament d’Artà contractarà quatre persones per al manteniment d’infraestructures i suport al Parc Verd

 

programa visibles

La durada del projecte és de 6 mesos i s’iniciarà a finals de febrer

Gràcies al programa ‘Visibles 2015’, l’Ajuntament d’Artà contractarà, a jornada completa, quatre peons per realitzar tasques de manteniment d’infraestructures, parcs i jardins i de suport al Parc Verd, sota la modalitat de contracte de treball de durada determinada d’interès social.

‘Visibles 2015’ és un programa d’ocupació i formació adreçat a persones aturades de llarga durada (més de 12 mesos), preferentment majors de 45 anys i amb càrregues familiars, amb l’objectiu que siguin contractades per ajuntaments i consells insulars per executar obres i serveis i per rebre formació en competències bàsiques. L’execució d’aquest programa es gestiona a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears i està cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i pel Fons Social Europeu (FSE).

Val a dir que l’Ajuntament d’Artà ha obtingut una subvenció d’uns 40.000 €, la qual cosa  li permetrà sufragar el cost d’aquestes contractacions, que es realitzaran durant el mes de febrer de 2016.

Quant al procés de selecció, el SOIB citarà totes aquelles persones que acompleixin el requisit d’haver estat inscrits com a demandants d’ocupació almenys 12 mesos no consecutius dels 18 mesos anteriors a la contractació, que no cobrin prestació o subsidi d’atur. L’entrevista de feina es realitzarà a partir de l’1 de febrer.

Les persones interessades en rebre més informació poden adreçar-se al Servei d’Ocupació, Formació i Immigració de l’Ajuntament (tel. 971 82 95 95).

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s