Estratègia Balear de la Formació Professional per a l’Ocupació

El Govern posa en marxa l’Estratègia Balear de la Formació Professional per a l’Ocupació, que es planteja com una vertadera eina per al canvi de model productiu

Es desenvoluparà durant l’any 2016 i pretén arribar a més de 1.800 alumnes a tot el territori de la comunitat autònoma.

Aquesta iniciativa pionera en tot l’Estat preveu utilitzar la xarxa de centres públics (centres integrats, centres IES de Formació Professional i centres propis de la CAIB) per impartir formació reglada i formació professional per a l’ocupació, en un programa que, per primera vegada, centra esforços per contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses.

S’han programat més de 120 cursos distribuïts en els principals sectors productius de la comunitat, així com en els sectors emergents i innovadors: hoteleria i restauració, dependència, sanitat i serveis socials, economia i empresa, indústria, agrari i pesquer, innovació i TIC, nàutica i medi ambient i energies renovables. Totes aquestes són les activitats que seran objecte de formació i que, en el seu conjunt, sumen 48.000 hores programades.

L’Estratègia Balear de la Formació Professional per a l’Ocupació, que també inclourà la modalitat de formació dual, té un pressupost de 4 milions d’euros. Els cursos s’iniciaran a partir del mes de gener i es desenvoluparan al llarg de 2016. El nombre de centres que participen en aquesta iniciativa són 35, entre centres integrats, IES de Formació Professional i centres propis de la CAIB.

Podeu trobar l’oferta formativa al següent enllaç: Oferta formativa

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s