Nou espai expositiu i de tallers al centre d’artesania de l’Estació

El centre d’artesania ubicat a l’antiga estació de tren d’Artà disposa d’un nou espai dedicat a exposicions i a la realització de tallers artesanals.

El centre de l’Estació creix i ho fa de la mà de diferents artesans que han apostat per aquest nou espai de promoció i difusió del producte local, marca D’Artà. Des d’avui el primer pis de l’edifici acull obres d’autors com l’escultor Pere Ferrer Pujol (1934-2001), conegut pels personatges de “ses rondaies” mallorquines i per les seves peces més costumistes –pagesos i pageses-, i també d’altres com l’escultora Maria Genovard, que presenta originals peces fetes amb ferro. L’escultura comparteix espai amb la pintura i la fotografia –de mans del jove Jaume Cabrer-, així com amb mobles restaurats per mans expertes i també per treballadors de l’entitat social Dignitat i Feina dels pares franciscans d’Artà.

L’espai expositiu permetrà conèixer de primera mà la feina d’aquests artesans locals però, a més a més, qui ho vulgui tendrà l’opció de participar en diferents tallers per aprendre les tècniques pròpies de cada ofici. En aquests moments, al primer pis de l’Estació ja està tot a punt per poder realitzar cursos de joieria, de creacions tèxtils i treballs en cuir, entre d’altres.

El centre d’artesania de l’Estació va obrir les portes el passat 27 de desembre de 2014 a l’antiga estació de tren d’Artà, com a part d’un projecte de promoció i difusió del producte fet a Artà, amb una marca pròpia, “D’Artà”, impulsat per l’Ajuntament.

vista general espai expositiu i tallers
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Inauguració espai expositiu
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Escultures Maria Genovart
mobles restaurats
mobles restaurats
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
escultures Pere Pujol
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s