Obert el termini per presentar sol·licituds per accedir al Viver d’Empreses

foto ses escoles

Una vegada publicades les Bases generals d’accés en el BOIB, s’obre el termini perquè les persones i empreses interessades presentin les seves sol·licituds per accedir al Viver d’Empreses.

Aquest espai, dissenyat per acollir persones emprenedores i empreses de creació nova o recent que desenvolupin alguna activitat d’economia creativa (noves tecnologies, disseny en general, audiovisuals, comunicació social i activitats tècniques i professionals) i la duguin a terme al municipi d’Artà, ofereix la possibilitat de disposar d’unes instal·lacions i serveis a uns preus inferiors als de mercat. Concretament, el Viver compta amb 7 despatxos independents i diversos espais comuns (sala de reunions per als equips de treball, aula de formació, aules taller i banys) i el lloguer d’un d’aquests espais inclou els serveis de connexió a Internet, neteja d’espais comuns i subministraments d’aigua i llum.

Així, les persones i empreses interessades que acompleixin els requisits establerts en les Bases esmentades i que obtinguin més punts en la fase de valoració de projectes, podran optar al lloguer d’un espai fins a un màxim de cinc anys (3 anys i 2 de pròrroga), d’acord amb els preus establerts en l’Ordenança reguladora corresponent. Les sol·licituds s’han de presentar a l’OAC de Can Solivelles o a l’Oficina Municipal de la Colònia de Sant Pere i el model ja està disponible als apartats Impresos i Desenvolupament Local de la web municipal (www.arta.cat) i al següent enllaç: pàgina viver

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s