L’Ajuntament modifica la proposta inicial de reorganització del mercat

Imatge de la reunió de dia 12 de març
Imatge de la reunió de dia 12 de març

Tal com havia anunciat, l’Ajuntament havia previst posar en marxa una nova organització del mercat dels dimarts durant la temporada turística. Abans de posar-la en marxa, però, el consistori volia conèixer les impressions dels sectors afectats i, per aquest motiu, ha duit a terme diverses accions de caire informatiu.

Fruit d’aquestes accions, com ara la reunió d’ahir vespre i les mantingudes anteriorment pel batle amb diferents associacions i persones afectades, l’Ajuntament ha trobat oportú modificar el projecte inicial de reorganització del mercat.

Així doncs, les conclusions a què s’ha arribat respecte d’aquest tema són que el mercat no s’ampliarà a la zona de l’Església, però sí a la zona de la Gran Via; a Na Batlessa, només s’hi faran canvis puntuals per millorar i resoldre temes de seguretat, com ara obrir passos necessaris per evitar caigudes; i tampoc no es distribuirà per zones temàtiques ni es modificarà la disposició del mercat interior. Tot i això, el consistori mantindrà algunes restriccions de trànsit i tendrà esment perquè es respectin els horaris d’entrada i sortida per muntar i desmuntar parades.

Finalment, l’Ajuntament estudiarà totes les opcions que, amb el temps i amb la col·laboració de totes les parts, serveixin per millorar el mercat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s