Nova organització del mercat municipal dels dimarts

L’Ajuntament d’Artà preveu ampliar la zona del mercat dels dimarts durant la temporada turística

Coincidint amb l’inici de la temporada turística d’enguany, el Consistori ha previst posar en marxa una ambiciosa reorganització del mercat municipal dels dimarts a partir del mes d’abril i fins a finals del mes d’octubre. Aquests canvis són conseqüència del gran èxit d’afluència que aquest mercat ha assolit any rere any i responen a l’objectiu de fer la visita més agradable i millorar l’experiència de consumidors i consumidores. A més, amb aquesta reorganització l’Ajuntament també cerca resoldre temes de seguretat, com ara facilitar la circulació de les persones i evitar aglomeracions, com les que es formaven a la zona de Na Batlessa per l’excés de parades i que provocaven risc de caigudes, i robatoris.

Pel que fa a la nova organització, els canvis més visibles seran, d’una banda, l’ampliació del mercat cap a la Gran Via de la Constitució i els voltants de l’Església i, d’una altra banda, reordenar-lo per zones temàtiques (alimentació i restauració, fruites i verdures, artesania, etc.).

A banda d’això, aquests canvis també pretenen facilitar que els comerços puguin fer ús dels espais ubicats davant el seus establiments i que els bars i restaurants de la zona afectada puguin tenir o ampliar l’espai com a terrassa. A més a més, l’ampliació del mercat permetrà que un major nombre de comerços i negocis d’Artà es puguin beneficiar del flux de visitants dels dimarts.

A més, amb la voluntat de resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir en relació a aquest tema, l’Ajuntament ha organitzat una reunió informativa, que tendrà lloc dijous 12 de març, a les 20.30 h, al Teatre d’Artà, per explicar de primera mà aquesta nova organització del mercat dels dimarts.

Val a dir, també, que la corporació editarà material informatiu perquè tothom conegui l’extensió del mercat i les zones temàtiques i on s’indicaran, també, altres informacions d’interès, com ara la senyalització del nou aparcament municipal de na Pati

Canvis circulatoris i restriccions de trànsit els dimarts de 7 h a 14 h

Convé remarcar que aquesta reorganització del mercat també comportarà restriccions i canvis circulatoris els dimarts dematí, concretament de 7 h a 14 h, a les zones dels voltants de la Gran Via de la Constitució, la plaça de l’Ajuntament i de l’Església. D’una banda, estarà prohibit estacionar a la Gran Via de la Constitució (fins al c/ de les Parres), c/ de Santa Catalina (entre el c/ del Llebeig i el c/ de Ciutat), costa d’en Torreta (fins a les escales), c/ de les Figueretes (al costat de l’Església), c/ de n’Aixa i c/ de la Parròquia. I, d’una altra banda, a més dels que ja hi ha actualment els dies de mercat, hi haurà nous canvis circulatoris, que es marcaran amb la col·locació de senyals en les vies afectades. Aquestes vies seran el c/ de Santa Catalina, el c/ del Llebeig, el c/ de Josep Melià i Pericàs i la costa d’en Torreta (estarà tancada al trànsit).

Plànol canvis circulatorisMapes zones del mercat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s