INAUGURACIÓ DE LA BOTIGA MARCA “d’ARTÀ”

L’AJUNTAMENT REFERMA L’APOSTA PEL PRODUCTE LOCAL

I OBRI LA PRIMERA BOTIGA DE LA MARCA ‘D’ARTÀ’

Dissabte 27 de desembre, a les 18h, s’inaugura a l’antiga Estació del Tren la primera tenda amb productes i serveis amb marca pròpia

L’ajuntament artanenc consolida amb aquest nou establiment un dels seus projectes de desenvolupament econòmic més ambiciós: la creació i difusió d’una marca pròpia, “D’ARTÀ” per donar una empenta als productes i serveis que s’elaboren a nivell local però que aspiren a ser coneguts en el mercat insular, nacional i internacional. El consistori ha fet feina els darrers mesos en l’assessorament i l’impuls d’aquests tipus de projectes i ara obre el que serà el seu aparador per donar-se a conèixer, amb la força d’una marca de qualitat pròpia.

“D’ARTÀ” és la marca amb la qual l’Ajuntament ha aglutinat projectes d’artesans i professionals d’Artà per donar una empenta a la producció local. El consistori referma la seva aposta pel comerç propi que vol ser reconegut per la seva qualitat amb un nou espai d’exposició i de comercialització a l’antiga Estació del Tren d’Artà, punt estratègic d’entrada de visitants.

La marca “D’ARTÀ” comença a caminar com a segell de qualitat per a productes agroalimentaris (vegetals, olis, embotits, fruits secs, cítrics, vins) i per a productes artesans (llatra, pells, fusta, fang, productes reciclats). El seu primer contacte amb els clients potencials ha estat aquest estiu amb un expositor els dimarts de mercat, que ha servit com a passa prèvia a l’obertura de la botiga.

Aquesta marca de qualitat, similar a una denominació d’origen, vol ser un revulsiu econòmic que obri la porta al desenvolupament de nous productes i serveis, que permeti ampliar les estratègies comercials dels negocis ubicats a Artà i impulsar, alhora, nous jaciments d’ocupació per a la seva població.

 

INAUGURACIÓ BOTIGA MARCA D’ARTÀ

DIA: Dissabte, 27 de desembre

LLOC: Antiga estació de tren d’Artà (Avinguda de Costa i Llobera, 6)

HORA: 18h

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s