CONVOCATÒRIA HOTELERIA ALEMANYA 2014

Alemanya

Entrevista a Palma: 24 d’octubre de 2014 (data límit inscripció:10 d’octubre de 2014)

El sector de l’hoteleria és un dels que ofereix possibilitats de treball durant tot l’any, encara que lògicament hi ha dates que coincideixen amb festes populars en quèes necessiten més professionals de forma ocasional, és el cas de l’October Fest, el Nadal, Carnaval, les zones de costa a l’estiu, i muntanya a l’hivern.

Els llocs de feina que més se cerquen són: cuiners/es, cambrers/es i recepcionistes. El nivell d’alemany mínim exigit és mitjà-alt, llevat de per als recepcionistes que es demana un nivell alt.

________

Àustria

Entrevista a Palma amb el Servei d’Ocupació Austriac (AMS): 13 de novembre de 2014 (data límit inscripció: 9 de novembre de 2014)

A causa de l’orografia muntanyosa de la part oest del país (els Alps) durant l’estació hivernal, Àustria disposa d’una gran oferta de lleure relacionada amb els esports de neu. Abunden els hotels i pensions de caràcter familiar de petita mida, situats a prop de les pistes d’esquí i en pobles relativament aïllats.

La temporada comença amb l’arribada de la neu, normalment per Nadal i sol acabar després de les vacances de Pasqua. Això té com a conseqüència una gran ocupació hotelera concentrada entre desembre i abril. Els visitants són principalment de parla alemanya.

Les zones amb més activitat són: Vorarlberg, Tirol i Salzburg, principalment.

Els llocs de feina que més se cerquen són: cuiners/es, cambrers/es de sala i cambrers/es de pisos. El nivell d’alemany mínim exigit és mitjà-alt.

http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?estua=1464&lang=ca&codi=1999053&coduo=1464

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s