Ajuts destinats a promocionar l’ocupació autònoma

S’ha publicat la convocatòria per a concedir ajuts destinats a promocionar l’ocupació autònoma.

L’objectiu d’aquests ajuts és fer més atractiva l’opció del treball per compte propi entre les persones en demanda d’ocupació, reforçant l’incentiu destinat a determinats col·lectius com les dones sotmeses a violència de gènere, les persones amb discapacitat, els joves menors de 30 anys i les dones.

Poden optar les persones inscrites com a demandants d’ocupació en el SOIB almenys 2 mesos abans de donar-se d’alta en el règim especial per compte propi o bé a la mutualitat del col·legi professional corresponent. A més, els sol·licitants han de pertànyer a algun dels col·lectius següents: desocupats en general, joves desocupats de 30 anys o menys, dones desocupades o dones víctimes de violència de gènere desocupades i persones amb discapacitat desocupades.

La quantia de les subvencions dependrà del col·lectiu del que es tracti. Igual que en la convocatòria del 2013, l’ajut serà de 8.000 euros per a dones víctimes de violència de gènere i per a persones amb discapacitat; de 6.000 euros per a dones desocupades i joves menors de 30 anys, i de 5.000 euros per a aturats no inclosos en els col·lectius anteriors

Enllaç a la convocatòria

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s