L’Associació d’Autònoms ATA i una entitat financera atorguen ajudes als autònoms a fons perdut

L’Associació d’Autònoms ATA en col·laboració amb el Banc BBVA han arribat a un acord per aprovar un programa dotat de 1,5 milions d’euros que beneficiarà als 1.000 primers autònoms que ho sol·licitin.

L’ajuda consisteix en 1.500 euros per fer front a qualsevol despesa de l’autònom. És una ajuda sense obligació de devolució i sense interessos, per tant s’atorga a fons perdut. Els requisits és estar donat d’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) a partir l’1 de juny de 2014 i ser soci de l’associació d’Autònoms ATA, havent pagat la quota de 120 euros a l’any. Cal presentar en qualsevol seu de d’ATA el certificat d’alta en el RETA, l’alta censal a Hisenda (model L36) i els certificats de Seguretat Social i de l’administració Tributària d’estar al corrent de pagaments com a persona física.

Un cop presentada la documentació en una seu de ATA l’associació la remetrà a l’entitat financera que contestarà l’interessat en un termini màxim de 15 dies. En cas d’haver estat concedida l’ajuda, l’entitat demanarà que l’autònom obri un nou compte al banc per efectuar els ingressos. Si ja tenia anteriorment un compte al banc no serà necessari crear una altra. Els pagaments es distribuiran en quatre trimestres. En aquest compte serà necessari domiciliar els pagaments a la Seguretat Social i es verificarà que l’autònom es manté d’alta en el RETA durant tot el període de l’ajut.

Més informació a http://www.ata.es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s