L’Ajuntament compra un solar per fer un aparcament públic

L’Ajuntament d’Artà ha adquirit aquest solar ubicat a l’entrada del poble per un valor de compra de 77.274 € i amb l’objectiu de descongestionar el trànsit rodat a l’interior del nucli urbà i de revitalitzar i reordenar el barri de na Pati.

Aquest solar, ubicat a la parcel·la 317 del polígon 12, ja es trobava classificat a les Normes subsidiàries com a espai públic amb ús destinat a aparcaments. La seva situació a l’entrada del nucli urbà, a un extrem del carrer de l’Almudaina, permet una bona accessibilitat a les dues artèries principals d’entrada i sortida del nucli, la carretera de Palma i la de Capdepera. A més, cal destacar que s’assenta en una parcel·la que es troba només a 150 metres de distància de l’inici de l’eix de vianants del carrer de Ciutat, tram perfectament assumible en 2 o 3 minuts a peu.

La intenció del consistori és crear un aparcament públic gratuït d’unes 350 places per dissuadir les entrades de cotxes al centre i limitar i descongestionar el trànsit rodat a l’interior del nucli urbà per fer-lo més amable a veïns i visitants. Abans, però, i amb la idea que aquest espai es pugui usar provisionalment durant la Fira de setembre, l’Ajuntament ha previst fer algunes tasques d’adequació del solar, com ara netejar-lo de vegetació, aplanar el terreny, eixamplar els accessos i senyalitzar-lo adequadament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s