concurs de mèrits per constituir les borses generals per a la selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears de la categoria d’auxiliar d’infermeria

Bases de la convocatòria

1.Normes generals

1.1L’objecte d’aquestes bases és la convocatòria de mèrits per constituir la borsa general d’ocupació per a la selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears de la categoria d’auxiliar d’infermeria.

1.2La selecció de les persones candidates s’efectuarà per mitjà d’un concurs de mèrits que seran valorats per la Unitat de Selecció dels Serveis Centrals del Servei de Salut.

1.3Una vegada publicada la resolució definitiva amb la puntuació final dels mèrits de les persones candidates, la borsa de treball general de personal estatutari temporal del Servei de Salut continuarà oberta per a la categoria convocada, tant per inscriure-hi noves persones aspirants com perquè les candidates inscrites hi afegeixin més mèrits. No obstant això, aquestes dades s’incorporaran a les llistes de la borsa general en la següent actualització de mèrits (tall) que es faci en la categoria.

1.4Aquest procés selectiu està regulat per aquestes bases de conformitat amb l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 17 de març de 2014 (ratificat pel Consell de Govern de 21 de març, publicat en el BOIB núm. 39/2014, de 22 de març) que regula la borsa general d’ocupació per a personal estatutari temporal del Servei de Salut, modificat per l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 13 de juny de 2014 (ratificat per l’Acord del Consell de Govern de 20 de juny, publicat en el BOIB núm. 85/2014, de 21 de juny), i s’ajusta a allò que estableixen l’article 103 de la Constitució espanyola i la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2014/10142/seccio-ii-autoritats-i-personal/473

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s