Nova campanya implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) i entrega de distintius

SICTED

L’Ajuntament d’Artà, la Conselleria de Turisme i la Secretaria d’Estat de Turisme posen en marxa la cinquena anualitat per a la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) a Artà.
El període d’adhesió per els establiments que enguany vulguin incorporar-se al projecte SICTED resta obert fins a dia 14 de març.

En el present any 2014, com ja es va fer en el 2013, l’Ajuntament d’Artà compta amb el suport de la consultoria artanenca Gest Ambiental (www.gestambiental.es) per tal de gestionar i externalitzar part del treball. Podeu contactar-hi per sol·licitar informació sense cap compromís mitjançant qualsevol dels  següents canals:

Telèfon: 971 836 621 (De 8’30h a 14’30h)

Correu electrònic: info@gestambiental.es

El SICTED és un sistema que pretén introduir mecanismes de millora continua en les destinacions turístiques  mitjançant una gestió integral de la qualitat, en tots els sectors implicats de la destinació.
L’objectiu principal és millorar el nivell de qualitat que oferim gràcies a una millor coordinació entre els diferents sectors que ens relacionem amb el visitant tan públic com privat, generant valor per al turista i per a la pròpia destinació a través de la fidelització del client.
El projecte contempla una sèrie d’actuacions que permetran millorar la coordinació i el coneixement entre les diferents empreses i serveis del municipi, així com treballar amb Manuals de Bones Pràctiques, assistir a reunions de millora dels sectors i a diferents cursos de formació; el compliment dels mateixos permetrà obtenir un distintiu de compromís amb la qualitat turística.

Quotes d’adhesió
El BOIB número 133 de 8 de setembre de 2012, estableix els preus fixats per a la implantació d’aquest sistema de qualitat, d’acord amb l’establert per la Llei 8/2012.

Els preus d’adhesió estipulats són els següents:

Hotels 300 €
Restaurants 150 €
Bars i cafeteries 100 €
Agències de viatges 150 €
Resta d’empreses 100 €
Hem de tenir en compte que aquestes quotes són per l’adhesió i per tant només s’han de fer efectives una vegada quan es formalitzi la pròpia adhesió.

A part d’aquests costs, també existeixen altres despeses de manteniment, atenent a que el sistema SICTED es basa en un seguiment i millora contínua. Pel present any 2014 aquests costs de manteniment seran assumits en part per l’Ajuntament d’Artà, amb la intenció de recolzar el projecte i facilitar la implantació a les empreses locals.

Podeu trobar més informació al següent enllaç: Full informatiu SICTED 2014

També us podeu descarregar el formulari adhesió SICTED o descarregar de la web www.calidadendestino.es

A més, aprofitant l’entrega dels distintius a les empreses adherides l’any 2013 es farà una reunió informativa per donar a conèixer aquest sistema i les seves particularitats.

LA DATA DE LA REUNIÓ ESTÀ PENDENT DE CONFIRMAR. US MANTINDREM INFORMATS 

Us convidam a participar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s