Procés de selecció per al sector d’hoteleria a Alemanya (Balears 6 i 7 de novembre 2013)

Requisits:
Tenir una nacionalitat europea.
Formació Professional o almenys 1 any d’experiència en el lloc.
Coneixement de la llengua alemanya:
Cuiners / maitres: almenys A2 (Bàsic)
Personal de servei: com a mínim B2 (usuari independent)
Recepcionista: C1 (usuari competent) i un bon coneixement d’anglès
Oferim:
Ocupació de temporada (4, 6 mesos) o llocs permanents en hotels i restes. de qualsevol regió d’Alemanya.

Més informació

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s